Hur gör man?? hur ser man? är han/ hon intresserad?

Hur gör man? eller möjligtvis ser om någon är intresserad?
---------------------

En bra grej är att ta ögonkontakt! Prova håll kvar blicken i kanske fem till sex sekunder och upprepa det ett två till tre gånger inom de närmsta kanske femton minuterna (Obs, se till att du INTE fånstirrar. han/hon ska tänka "den där snyggingen spanar in mig" inte "Undra om hon/han tänker stalka mig? =s).
Personen du vill ha har lättare att ta första staget om han eller hon vet att du är intresserad!

Le! Det bästa sättet att göra någon intresserad är att le. (ett avlsappnat leende fungerar bättre än stimrol-grinnnet. Jo! jag vet de är skitsvårt att inte göra stimerolgrinnet , men försök att öva på detta.)

Kråma dig lite? Omedvetet så pysslar vi om oss själva och vårat utseende när vi är i närheten av någon som vi tycker är attraktiv, och om man är medveten om det (vilket ni nu är) så kan ni använda det med flit! Kombinera med leendet och blickfånget och du kommer definitivt bli uppmärksammad.

Puta, Även om det låter muppigt och fjuppigt så säger experter att ett par pussvänliga läppar är ett plus på flört fronten. Det är för att alla omedvetet är attraherade till fuktiga, röda läppar (Ja, även du.. för att ja säger de. ^^) då de signalerar ungdom och fertilitet. Dejtingexperter skriver även att det är plus poäng om man slickar eller biter lätt på sina läppar. Kom bara ihåg att lagom faktiskt är bäst, du ska inte dregla eller försöka äta på dig själv och gränsen mellan flörtig och porrskådis är hårfin.

Härmas, När vi är attraherade av en annan människa tenderar vi att härma personens kroppsspråk, gester och röst volym. Testa att lite lätt härma någons rörelser och uppmärksamma reaktionen, men som med allt annat: gör det med måtta, ingen vill dejta en riktig härmapa...  eller?

Fokusera! När du fått kontakt med personen, använd dig av alla knep du kan för att få honom/henne mer intresserad. Le, håll kvar ögonkontakten konstant nu när ni pratar, kråma dig, puta och ha all fokus på honom/henne.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hur gick det?  Hur vet du att personen är intresserad om han/hon inte själv säger det till dig? En grej är att leta efter omedvetna gester som man gör och som du nu lärt dig att använda själv! Följande är samma knep som du lärt dig men i motsatt riktning.
-------------
Immitationer? Rör personen sig ungefär som du eller försöker någon immitera dina rörelser? 
Då kan tycke ha upstått!

Öppen hållning. Korsade armar och ben är indikatorer på att du avskärmar dig från om världen och bara vill bort. Om någon har kroppen vänd mot dig med en öppen hållning så kan det vara ett tecken!

Öppen mun, kan vara ett tecken på att nästa steg är inom räckhåll... eller att personen är täppt och behöver en näsduk.

Framåtsträckning, den så kallade orienteringsreflexen gör att vi gärna lutar oss mot någon som man tycker är intressant. Exempel om ni sitter och pratar och hon/han luter sig över bordet (notera att personen i vissa fall kanske bara behöver fisa). Många rörelser kan vara ett tecken på att personen vill komma närmre dig.

Pilla med håret? Många börjar kråma sig när dom ser någon intressant kan dock vara ett falsk alarm. löss/mjäll kan förekomma hos människor bland annat.

Beröring, vill personen gärna nudda dig? det är ett tydligt tecken på önskad närhet.

Stora ögon? Vid stark fysisk attraktion spärras de undre och övre ögonlocken upp. Detta fenomenet kallas fotoblixtögon och sker instinktivt och är mycket svårt att dölja. Du har säkert sett i reklamer eller på filmer att folk höjer ögonbryn och öppnar ögonen när den supersnygga personen kommer in! =O

Hudrodnad, rödaktig färgskiftning avslöjar att personenes nervsystem aktiverats, är färgen blå så håller personen på och kvävas och du borde akut ringa larmcentralen som nås på 112.

Snabba blinkningar kan vara ett tecken, blinkar flörten extra mycket när han eller hon pratar med dig? Ögonen blinkar nämligen fortare när signalsubstansen dopamin utsöndras i hjärnan.
För Kemi nördar så ger jag er nu strukturformeln för dopamin:

Få killen intresserad

Flackande blick, behöver inte vara något dåligt. Personen är i många fall bara rädd att råka fånstirra och det kan ju faktiskt uppfatta som jobbigt för den som blir stirrad på. Att få personen man gillar obekväm e ju inte så bra. Iallafall! en person som flackar med blicken vill ofta etablera ögonkontakt. Fånga hans eller hennes blick och håll kvar.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0