Vårkänslor


Vårkänslor

Tänk vad solen gör med våra hormoner, känslor och humör. Plötsligt känns livet lite lättare och till och med städning kan upplevas kul.
(nej det där var en överdrift kanske, men det såg bra ut i text)

Jag känner en lätt rastlöshet och vilja att hitta på något busigt....*ler*...kanske skulle tvätta bilen?klippa gräset? Nej tar tillbaka det var det sista jag skulle vilja busa med. Nej något härligt som att gå en promenad ooh lukta på alla blommor? eller att grilla korv ute, ta ett glas rött vin, eller varför inte en stor stark öl? med någon som verkligen får min kropp ur balans.


När vårkänslorna kommer till dig, ta vara på känslan och njut...för det är ett helt år kvar till nästa tillfälle.

Ett utdrag ur Wikipedia:

"Vårkänslor"
är ett begrepp som används för flera uppsättningar av fysiska och psykiska symptom i samband med vårens ankomst. I allmänhet avser en ökning av energi, vitalitet och i synnerhet sexuella aptit, ofta särskilt stark i de som lider av Seasonal affective disorder och därmed uppleva dalar under vintermånaderna.  I vissa fall använder dock med hänvisning till det motsatta, en oväntad förlust av energi med uppkomsten av våren. Symtom I norra halvklotet symptom uppstår vanligtvis från mitten av mars till mitten av april, och beroende på person kan vara mer eller mindre uttalade. Trötthet (trots en tillräcklig mängd sömn), känslighet för förändringar i vädret, yrsel, irritabilitet, huvudvärk och ibland ledvärk och brist på enhet är den vanligaste.

Kramas mera!!!

//sjungande näktergal!

 

 


hihihi

Hitta lite rolig fakt om va killar kan ha i åtanke ibland ooh tänka på när de har en tjej.




Hittat på facebook ooh kopierat rakt av.

What every man should know about women
Kategori:
För skojs skull - Märkliga fakta
Beskrivning:
Vi kvinnor kräver inte mycket, tro det eller ej. Småsaker kan betyda mer än allt för oss. Att bara tejpa upp en liten lapp där det står "Jag Älskar Dig" på badrumsspegeln, så att det är det första vi ser på morgonen när vi vaknar, kan göra att vi går runt med ett leende på läpparna hela dagen. Vi är inte så komplicerade som ni tror.
Småsaker som visar att ni tänker på oss när vi inte är tillsammans gör så mycket mer än nånting annat..

Du vet kanske inte om det själv, men du har antagligen världens bästa tjej som står ut med alla dina små egenheter som egentligen driver henne till vansinne, men eftersom hon tycker om dig så mycket så bryr hon sig faktiskt inte så hårt.
Så därför är detta
Saker hon bör få höra var och varannan dag:

1. Du är bäst
2. Jag är så glad att jag har dig
3. Vad vore jag utan dig
4. Fan vad snygg du är
5. Jag tycker verkligen om din parfym
6. Jag vill aldrig vara med nån annan än dig
7. Du är så himla söt när du sover
8. Du är så mycket snyggare än henne (om snygga tjejer, ingen tar det som en komplimang om ni säger att man är snyggare än Ugly Betty)
9. Du gör mig så lycklig
10. Jag Älskar Dig!

Vi gör saker för er hela tiden som ni aldrig märker, så ni tror säkert att hon inte bryr sig om när du har bytt bakgrundbilden på datorn till ett pusskort på er, men om ni gör det för oss - så märker vi det! Och då hoppar hjärtat alltid ett litet extra skutt. Det krävs inte mycket planering eller jobb för att göra din kvinna lite gladare
Bara dessa vardagliga småsaker:

1. Sätt upp en lapp på badrumsspegeln med något gulligt skrivet på, så att det är det första hon ser när hon vaknar på morgonen.
2. Skicka ett sms när hon minst anar det och berätta att hon är det bästa som hänt dig, någonsin.
3. Laga hennes favoritmat bara sådär, och duka fint medan hon slappar framför tv:n.
4. Ge henne en kram när du går förbi henne, bara för att hon är det bästa som finns.
5. Hyr en film hon älskar och mys i soffan.
6. Berätta nått du avskyr hos personen hon hatar
7. Sätt upp en tvättid åt henne när hon behöver få nått tvättat. Gör det på lunchen eller när som helst du har tid, trots att hon har hela dagen på sig att göra det själv.
8. Fråga om hon vill hitta på nått, vad hon har lust att göra. T.ex. om ni ska ta en promenad, eller gå på bio och äta nått gott innan. Spara inte allt gulligull för helgen.
9. Tv- och dataspel kan ni göra när ni är ensamma eller med era vänner. Inte när hon sitter själva i soffan och tvingas se på. Och om abstinensen blir för svår så räcker det med EN NHL-match, inte 17!
10. En enkel blomma som står på bordet när man kommer hem från en hård arbetsdag kan ge så mycket lycka. Och då kommer vi självklart återgälda dig - it´s a win win.

Nej, allt handlar inte om er i sängen. Inte om hur stora ni är, inte om hur bra ni är eller hur många orgasmer ni ger. Vi behöver också våra egokickar, det ger oss trygghet självförtroende som i sin tur gör att vi nog blir ännu bättre - vilket gör det roligare för oss båda.

1. Det finns inget bättre än att få en komplimang för sin otroliga avsugningsteknik.
2. Avguda hennes kropp, trots alla skavanker hon kan tänkas ha. Hon är naken och sexig - what else do you need?
3. Tacka aldrig nej till sex med ursäkten att du har ont i huvudet - vi kom på den, vi vet vad den betyder.
4. Make-up sex kan vara det bästa som finns, men låt det inte vara lösningen på vad nu problemet var. Red först ut problemet, sen ha sex!
5. Fråga ALDRIG om du fick henne att komma!
6. Hur många gånger behöver ni höra det - Släng inte bort henne som en gammal trasa direkt efter akten. Vi vet att ni blir trötta och somnar snabbt efteråt, men istället för att vända er bort och börja snarka såfort ni har fått kuken ren, håll om henne hårt och berätta hur underbart det var. Och somna med dina armar tätt omkring henne.
7. Tänk på att hon en gång i månaden kanske inte är så sugen på att ha sex. Då är hon grinig, uppblåst och känslig, så var extra söt mot henne. Killa henne på magen/ryggen, kyss henne mer än vanligt och ha förspel utan att förvänta dig att det ska leda till något mer.
8. Kyss henne, kyss henne och kyss henne lite mer.
9. Vill du prata dirty så håll dig till svenska, och don´t over do it! Det räcker bra med att säga att hon är skön eller snygg eller nått i den stilen. Mer än så blir oftast bara avtändande..
10. Hon är bäst! Säg det. Tyck det. Glöm alla andra du någonsin varit med. Hon är den porrigaste, snyggaste, sexigaste och bästa sängkamrat du någonsin haft!

"If you wanna be my lover, you gotta get with my friends", när vännerna gillar dig är det bara att köra. Vi vill att alla ska vilja ha dig, men du ska bara vilja ha oss. Så lär dig älska hennes vänner och hennes familj, och låt dom få höra hur mycket du tycker om deras väninna/dotter/syster - whatever. När hennes vänner tycker att hon har den bästa pojkvännen som finns gör hon ganska automatiskt det också.

1. Berätta för hennes vänner, när ni är ute och när hon inte hör dig, om hur otroligt mycket du tycker om henne (hon kommer få höra det, utan tvekan)
2. Berätta för henne hur roliga hennes kompisar är (men håll det på en fin nivå, vi vill inte tänka på att du helst vill se oss alla ha en 5-kant med dig)
3. När hon klagar på nån av sina bästa vänner eller sin mamma eller nån, säg inte emot! Och håll inte med för den delen heller. Säg bara att du förstår, det räcker. Vi vill inte höra vad du har emot våra kompisar eller vår mamma, bara vi får prata skit om dom.
4. Lika viktigt som det är för henne att hennes vänner gillar dig, lika viktigt borde det vara för dig att dina vänner gillar henne. Introducera henne på ett bra sätt, och låt dina vänner veta att hon är viktig i ditt liv. Du behöver inte bli en toffel, men att stå upp för oss ibland inför dina vänner är väldigt viktigt.
5. Vik dig inte för grupptrycket från vännerna jämt. Din tjej ger dig sex, kärlek och en massa annat som är minst lika viktigt. Att nångång ibland sätta din tjej framför vännerna kan ibland vara den finaste komplimang hon kan få.
6. Din mamma älskar dig mest i världen - vi vet. Men står du inte upp för oss inför henne kan du flytta ihop med henne igen.
7. Sitter vi med dina vänner, så lämna mig inte ensam utanför alla era konversationer. Det är inte kul att bara sitta där som ett fjån när ni pojkar pratar om sånt ingen annan fattar.
8. Vi är tjejer - vi älskar skvaller. Vi vet att ni sitter inne med en massa gott, bjud på det lite. Vi vill också höra om vem "Pelle" hånglade med i lördags.

Sekretesstyp:
Öppet: Allt innehåll är offentligt.
(texten i detta inlägget iallafall)

/sjungande näktergal

mmmm..<3

Kärlek smakar kaffe
och doften av din värme
en eld i glöd, en flamma i mörkret
även rök är vackert på dina läppar
grå skuggor av stillhet

Som tankar i mörker
ett ord av sanning är allt
och dina ögon ser in i mig
smaken av kaffe
och doften av lycka





Kärlek smakar kaffe  och doften av din värme  en eld i glöd, en flamma i mörkret  även rök är vackert på dina läppar  grå skuggor av stillhet    Som tankar i mörker  ett ord av sanning är allt  och dina ögon ser in i mig  smaken av kaffe  och doften av lycka



/ sjungande nektergal

RSS 2.0