Vårkänslor


Vårkänslor

Tänk vad solen gör med våra hormoner, känslor och humör. Plötsligt känns livet lite lättare och till och med städning kan upplevas kul.
(nej det där var en överdrift kanske, men det såg bra ut i text)

Jag känner en lätt rastlöshet och vilja att hitta på något busigt....*ler*...kanske skulle tvätta bilen?klippa gräset? Nej tar tillbaka det var det sista jag skulle vilja busa med. Nej något härligt som att gå en promenad ooh lukta på alla blommor? eller att grilla korv ute, ta ett glas rött vin, eller varför inte en stor stark öl? med någon som verkligen får min kropp ur balans.


När vårkänslorna kommer till dig, ta vara på känslan och njut...för det är ett helt år kvar till nästa tillfälle.

Ett utdrag ur Wikipedia:

"Vårkänslor"
är ett begrepp som används för flera uppsättningar av fysiska och psykiska symptom i samband med vårens ankomst. I allmänhet avser en ökning av energi, vitalitet och i synnerhet sexuella aptit, ofta särskilt stark i de som lider av Seasonal affective disorder och därmed uppleva dalar under vintermånaderna.  I vissa fall använder dock med hänvisning till det motsatta, en oväntad förlust av energi med uppkomsten av våren. Symtom I norra halvklotet symptom uppstår vanligtvis från mitten av mars till mitten av april, och beroende på person kan vara mer eller mindre uttalade. Trötthet (trots en tillräcklig mängd sömn), känslighet för förändringar i vädret, yrsel, irritabilitet, huvudvärk och ibland ledvärk och brist på enhet är den vanligaste.

Kramas mera!!!

//sjungande näktergal!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0